Bild

Rese-Scrabble

Rese-Scrabble

En kär reskamrat som blivit av med sin originalkartong, annars komplett. Scrabble är världens roligaste spel, men jag har redan tillräckligt många. Bytes mot nåt fint.

14 reaktioner på ”Rese-Scrabble

 1. Oj, förlåt, jag har haft så mycket på gång så jag glömde helt bort att svara. Min grundidé med de här annonserna var att jag skulle byta till mig bebissaker till min dotter Signe, 3 månader och storlek 86. Har du något sådant att erbjuda?

  • Mel skriver:

   Jag har en 16 månaders som precis börjar komma in i storlek 86 så har tyvärr inget där.. Däremot en sjuhelsikes massa i storlek 74.. 😳 Något annat i babyväg som inte är kläder då?

  • Mel skriver:

   Ja, det ska vi nog kunna ordna! 😊 Jag är på landet nu men hemma igen imorgon, kollar då.
   Men vill bara dubbelkolla, du blandar inte ihop siffrorna och menar storlek 68?

  • Mel skriver:

   Ok, ville bara försäkra mig eftersom jag har så mycket tjejkläder i storlek 68 som knappt är använda. Kollar leksaker imorgon och återkommer!

  • Mel skriver:

   Hej,
   Tänkte skicka en bild på ett par saker jag hittat så att du får avgöra om det kan vara aktuellt. Går dock inte att lägga in här så skicka gärna din email?

  • Mel skriver:

   Den här dialogen går sannerligen inte snabbt.. Hade hoppats på ett byte och att ha spelet till handa i mitten av nästa vecka men det känns som en orealistisk förhoppning just nu…
   Hur som, behöver ni/Agnes en Lamazedocka som kan hängas på vagn/bilstol/spjälsäng? Eller en liten dosa som spelar sånger och har någon snurrgrej, den är på engelska?

 2. Hej Mel, du får ursäkta en småbarnsförälder med hjärnan på många ställen samtidigt. Att det var så bråttom var jag inte klar över. Den där dosan låter väldigt intressant. Vi kan fortsätta konversationen via mail, berner.johan@gmail.com. Var bor du, om det är i Malmö/Lund-området kommer jag gärna farandes med spelet så att du har det i tid i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s