Svenska lärare sökes – helst svenskalärare

Under detta mitt tidiga föräldraskap har jobbsökandet gått på sparlåga, för att inte säga tomgång. Det är inte så lätt att bläddra igenom Monster när ens dotter ligger och smårapar gulligt i rummet bredvid. Det enda jobbrelaterade jag utsatt mig för är svar på för länge sedan bortglömda jobbansökningar. Generellt gäller att om jag hittar ett jobb som jag tycker jag borde vara klippt och skuren för så visar det sig efteråt att rekryteraren anser mig överkvalificerad. Det finns säkert en läxa att lära sig där någonstans…

Men nu har jag beslutat mig för att inte låta min blygsamhet sätta tveksamma käppar i min karriärs hjul! Det är dags att tänka stort och sikta mot stjärnorna!

Till denna rymdfärd behöver jag ett okänt antal svenskalärare, helst i klasserna 1-6. Även skolledare för dessa årskurser passar bra. Jag känner massor av lärare, men de allra flesta undervisar äldre barn och unga vuxna. Jag har fått en ganska stor idé (av en kompis) men behöver veta hur de som skulle utsättas för den skulle tänkas reagera. Eftersom jag tänkte försörja mig på det här så väljer jag att vara mystisk och förtegen om detaljer, men så mycket kan jag hinta att det rör sig om ett ”lek-och-lär”-koncept för skolor och fritidsgårdar.

Är du eller känner du en svenskalärare på låg- och mellanstadiet så tveka inte att räcka upp handen och kontakta mig, antingen på Facebook eller i en kommentar till detta inlägg. Både jag och dina elever , nuvarande och framtida, kommer tacka dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s