Annelies agenda

Idag fick jag ett PM på Facebook från min vän Annelie. Hon bloggar också och hade en liten historia att uppmuntra mig med. Och nog blev jag uppmuntrad allt! En skön och välskriven berättelse som alla arbetssökande behöver läsa!

Gå in och läs på Annelies Agenda! Hon skriver kanske inte så ofta som jag, men det beror säkert på att det tar ett par dagar att fundera ut de fyndiga inläggsrubrikerna.

Tack ska du ha, Annelie!

En reaktion på ”Annelies agenda

  1. Tack själv Johan! Ditt skrivande inspirerar andra skrivare så är det. Men visst har jag trasslat in mig i inläggsrubrikernas måste.. Haha ett riktigt jobbigt läge för fortsatt produktivitet. Fast sen är det ju så också att jag är en av de där nedrans lyckligt lottade som har förunnats ett roligt heltidsjobb 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s