Bokomaten

Just nu gör jag lite reklam på Facebook för en blogg som heter Bokomaten.

http://bokomaten.blogspot.se

Varför gör jag nu det? Dels för att jag tycker den är läsvärd och för att den skrivs av en god vän till mig, men även för att Bokomaten bjudit in mig att gästblogga! Det är inte så lite stort för mig, det!

Jag har fått en väldigt fin bok som jag ska recensera, och jag tänker inte avslöja vilken det är utom att den är känd från TV och handlar om ett av mina stora intressen, än så länge helt utelämnat från den här bloggen.

Hoppas många av er går in på Bokomaten, läser och gillar på Facebook!

En reaktion på ”Bokomaten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s