Upp till kamp!

imageApan, som får gå ut och demonstrera själv idag eftersom vi är upptagna, vill uppmärksamma och protestera mot att många i dagens samhälle fortfarande tycker att vissa djurarter är lite finare än andra.

 

En reaktion på ”Upp till kamp!

  1. Hej Johan! Jag försökte istället köra lite teknisk demonstration för IT-Kocken igår på första maj. Jag hade med en liten pedagogisk plastmodell för en ny effektiv typ av förbränningsmotor, som förhoppningsvis ska finnas i körbar variant såsmåningom. Och så behövde jag demonstrera hur man bygger lätta, billiga hus med plankor, plattor och sticksåg men utan hammare under parollen ”Freedom of spik”. Såg inga artister på gatorna, så antar att din apa skrämt bort dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s