God morgon världen!

imageHej, jag heter Signe Ingela och jag bor på en plats som kryllar av tanter, och en och annan farbror, i vita kläder och så är där två vuxna till som är lite färggrannare och mina favoriter. Den ena är en tant som jag känner igen på hjärtslagen, och den andra en farbror som sjunger så tråkiga visor att jag genast somnar när han börjar.

Jag tycker om att sova och gosa och titta på rutiga skjortor. Sen vet jag inte mer.

Gäsp! Vilken lång dag, dags att knyta sig. Pappa får ta över bloggandet igen.

 

2 reaktioner på ”God morgon världen!

  1. Emilie Gedeborg skriver:

    Hej Signe! Välkommen till världen! Vi ser fram emot att träffa dig. Kramar från familjen Gedeborg Palmqvist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s