Sänka ambitonsnivån

Som många kanske såg på Facebok så fick vi lämna SUSi går kväll. Regnet öste ner när marmor och morfar hämtade vår lilla familj och bar oss upp vår gamla invanda soffa, som för visa av oss var en helt ny, intressant och första soffa, där de hälle ner oss, packade in alla våra grejor i lägenheteten, satte igång att laga ma och sedan gick och lämnade oss i ro och stillhet. En fantastisk upplevelse och känslsa och Signe blev så exaklterad att hon sov sig ignom hela alltet.

sÅ NU börjar livet, och vi har redan märkt att det är hårt. Var tredje timme måste SIgne gå upp och mata oss och det tar tid och energi. Trötta och lyckliga och alldeles kärleksbubbliga inför vår nya lilla familjemedlem går vi omkring som zombier på uppåtjack. Snabbt insåg jag snabbt att mycket skulle bli bortprioriterat för en längre tid framöver.

Så ni får ursäkta om det inte kommer bli några Dagens Vnä på ett tag, Banjo söker jobb! har fortfarande pappapagar att ta ut så förvänta er inte mer än något enstaka inlägg om dagen. Och förlåt mig om det blir fet ibland, jag är inte riktigt karl i knopen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s