Banjo-Herren begär ordet!

Fr o m måndag heter den här bloggen inte längre ”Banjo söker jobb!”. Detta skall inte missförstås, jag söker i allt väsentligt fortfarande jobb, men eftersom det planlösa jobbsökandet har kommit till sitt slut och ett målinriktat letande, som för övrigt hindrat mig från att skriva så mycket på senaste tiden, vidtagit, så kommer bloggen hädanefter att heta ”Banjo-Herren begär ordet!”

Fr o m nästa vecka jobbar jag som ordkonsult! Jag åtar mig alla jobb som har tydlig ordinriktning. Speciellt inriktar jag mig på textgranskning och översättning till svenska, men tar mig gärna an korsordskonstruktion, verssmide, rena reportage. Parallellt med detta rullar mitt projekt med att skapa ett eventformat för Scrabble-turneringar vidare. Det har fått en minst sagt flygande start och flera har visat intresse. En spännande tid ligger framför mig. Nu lämnar jag siffrorna bakom mig och ger mig in att verkligen lära mig bokstäverna!

Jag älskar svenska språket och dess ord. Det är nästan på gränsen till erotiskt ibland, så det är helt logiskt och språkligt förföriskt att döpa om bloggen till just ”Banjo-Herren begär ordet!”

I övrigt kommer bloggen att vara sig lik och handla om samma saker, så ingen behöver oroa sig. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s