Ja, må jag leva!

Idag fyller jag år!

Dagen firas i stillhet, den största begivenheten är naturligtvis att jag och Emily ska gå på ultraljud och hälsa på Åsa-Nisse. Ja, vi kallar den kommande bebisen Åsa-Nisse, eftersom vi inte vet eller vill veta i förväg vilket kön hen har.

Jag tar inte paus från bloggen, förstås. Under dagen planerar jag att skriva mer om det kommande faderskapet, samt självklart Dagens vän. Vem får äran att vara vän på min egen födelsedag, tro? Dessutom har jag beslutat att återpublicera och redigera tidigare inslag i projektet för att samla dem på ett och samma ställe.

Om ni inte ännu kommit på vad ni ska ge mig i födelsedagspresent så kommer här min önskelista:

  • Ett jobb
  • Delningar på Facebook
  • Retweets
  • Läsare

Tycker ni om den här bloggen och vill göra mig jätteglad på min födelsedag så sprid mig!

Här kommer mitt CV igen: CV-Johan-Berner 2

En reaktion på ”Ja, må jag leva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s