Jubbe – Banjotoppen, plats 10-6

Igår fyllde den här bloggen en månad! Tiden rusar verkligen iväg! Jag har fortfarande jätteroligt, och hoppas och tror att bloggandet kommer överleva den lyckliga tilldragelsen som bör vara nära förestående. Ja, jag talar alltså om när jag skriver på ett anställningskontrakt av något slag.

Som en jubileumsspecial tänkte jag bjuda på en liten clipshow, och därefter en kortare kurs i enkel marknadsföringsteknik. Har alla papper och penna redo? Det är i så fall onödigt eftersom det här inlägget redan antecknat sig självt. Eftersom jag insett att långa inlägg inte orkas läsas, så delar vi upp detta beting på tre inlägg.

Då kör vi!

Som den statistiknörd jag är så älskar jag naturligtvis topplistor! Så därför presenterar jag nu ”Banjo söker jobb”:s topp-tio mest lästa inlägg! Vi börjar i sann Tracks-anda från botten. Scrolla, klicka, läs. Har ni kanske missat något som ”alla andra” läst?

På tionde plats: Dagens vän 25/3: Alexander Forslund

Berättelsen om den norrländske scrabblaren resulterade inte bara i många läsare, utan även i en av bloggens mest minnesvärda kommentarer.

Nionde plats: Insikt i tvättstugan

Detta mitt mest poetiska inlägg var kort och föll många på läppen. Det räckte till en niondeplats.

Åttonde plats: Dagens vän 22/3: Claes Gejrot

Inget illa sagt om Claes, men den här topplaceringen förvånar mig lite. Det var dock i regel fler läsare i början, och när scrabblare är Dagens Vän går läsarsiffrorna automatiskt upp.

Sjunde plats: Åsa-Nisse

Mitt första inlägg om det förestående faderskapet drog många läsare. Det här är också ett av mina personliga favoritinlägg, förstås.

Sjätte plats: Ja, må jag leva!

Min födelsedag 26/3 kommer nog länge att vara min rekorddag vad gäller läsare. Som enskilt inlägg räcker dess resultat till en sjätteplats.

En reaktion på ”Jubbe – Banjotoppen, plats 10-6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s