Dagens vän 27/3: Malin Nordgren

Så kommer vi till den sista av mina nya bekantskaper från SM 2003. Jag tror inte Malin tar illa upp om jag medger att hon är en av de scrabblare på min vänlista som jag haft minst samröre med. Ändå har jag lyckats medverka i de flesta turneringar hon varit med i, vilket å andra sidan är fem stycken. Ett enda rankat möte har det blivit, på den förfärliga GÅSKUPPEN 2007, där Malin var en av de få jag lyckades vinna mot.

Men jag minns också hur hon, under aliaset Muminmamman, nesligt och komfortabelt slog ut mig ur Griscupen, en av de första online-turneringarna. Så egentligen står det 1-1 i ”viktiga” matcher.

Malin hade ett par gånger sällskap på turneringarna av sin dotter Majken, men nu var det bra länge sedan vi såg någon av dem på tävling. Faktiskt verkar det som den där turneringen i Gamla Stan tog knäcken även på Malin, och inte bara på mig (kortvarigt) och Jannike, som skrev referatet jag länkade till ovan. Fem turneringar blev det som sagt, med 31:a platsen i just SM 2003 som den med tanke på antalet deltagare bästa placeringen.

Malin är journalist på DN, och där har hon en egen blogg.

Kram på dig, Malin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s