Den stora dagen efter

Vilken födelsedag det blev!

Facebook har verkligen höjt glädjenivån även för oss lite äldre på födelsedagar. Varenda år är gratulationsmängden på ens tidslinje lika överväldigande, och alla ni som skrivit och gratulerat får härmed mitt innerliga tack! Jag skulle vilja sitta och skriva personliga svar till samtliga, men det har jag helt enkelt inte tid till! Hoppas allt är bra med er. Kärlek och värme till alla!

Gårdagens höjdpunkt var naturligtvis besöket på ultraljudet och de nya bilderna på Åsa-Nisse. Hen lever och frodas och mår tydligen väldigt bra. Hen har sin navelsträng att leka med och pussa på och vinkade frejdigt till kameran. Vi ses i maj, älskade barn.

Idag är det Emilys tur att fylla år. Jajamän, vi fyller år dagarna efter varandra. Mycket praktiskt! Igår fick jag sitta och mysa och pilla med bloggen medan hon skötte all markservice, idag är det ombytta roller. Därför kommer det nog ”bara” bli Dagens Vän-inlägg idag. Men vem vet, jag har en sådan otrolig inspiration just nu, så kanske känner jag mig tvungen att utnyttja den.

Och vad fick jag i födelsedagspresent, undrar säkert några. Massor av fantastiska saker! Av mina föräldrar fick jag en ny bowlingväska så jag kan transportera mig till Bollhuset ståndsmässigt . Nåt annat jag kan göra ståndsmässigt men i en mer privat miljö är numera att raka mig, eftersom Emily gav mig en riktigt professionell rakborste med gammaldags raktvål till. Dessutom fick jag ett inspirerande sällskapsspel vid namn Story och så sist och minst 5 grattispoäng från Linas Matkasse! Allt som jag önskat mig och lite till, alltså.

Och ni läsare gjorde verkligen också ert allra bästa. Bloggen slog överlägset besöksrekord igår! 281 personer läste 498 artiklar! Och mitt cv laddades ner inte mindre än 20 gånger! För mig är det rena fantasisiffrorna. Oerhört uppmuntrande, nu gäller det för mig att hålla ert intresse uppe.

Men nu är det dags att vända uppmärksamheten åt dagens huvudperson igen. Ha en fin torsdag, allesammans, och än en gång tack för igår! Ännu mer kärlek till alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s