Uppmuntran

Om det är någon i läsekretsen som undrar hur effektivt det här med att blogga efter jobb är, exempelvis hur lång tid det tar från att en börjar till en har sin första intervju relaterad till bloggen så kan jag nu berätta att det tar lite mindre än en vecka.

Även om det visade sig att jag inte var direkt vad den här konsultfirman sökte, de var ute efter testare med lite mer erfarenhet än vad jag har, så var samtalet en enorm uppmuntran och ett tecken på att den här metoden faktiskt funkar! Speciellt på det sätt som firman i fråga hade fått nys om mig, genom en bekants bekants bekant! Informationen har alltså gått via tre mellanhänder och ändå hållit sig fräsch och intressant.

Det är en fantastisk känsla att få bevis på att ens idé funkar. Bara en sån sak gör mig direkt än mer energisk och anställningsbar. Det här äventyret har bara börjat!

Stort tack till min bror, hans kompis Anders och dennes kompis Magnus som bildade kedja!

Läs mig! Lär mig! Behöv mig!

Här är mitt CV!

En reaktion på ”Uppmuntran

  1. Matilda skriver:

    och precis så där önskar jag varje dag! vart jag än är och vilket jobb det än gäller. Jag satte mig i skolbänken efter ex antal år. vickade överallt vid det lilla behov som fanns. Egentligen tycker jag inte allt som man gjort skall räknas annat än i positiv anda för hur det än är. Vad någon än behöver kan jag lära mig det hur gammal jag än är! Hejja Johan. Du kommer fixa det galant. jag trodde du fått jobb för länge sen! Starta annars en egen firma och gör spelkvällar eller något ditåt samtidigt som du skriver. Jag tror sånt kan få folk att komma och betala en slant och även om det inte går att ta betalt så kanske du kan få egetföretagbidrag för ideer och bloggande och sånt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s