Tävlingsspel for dummies 2: Infinna sig

Ungefär en vecka i förväg kommer du att få ett välkomstmail från arrangörerna. Där avhandlas viktig information som spelschema, vägbeskrivning, kostnader och dylikt. Läs noga och känn peppen. Du står inför en säregen upplevelse!

Kom i tid till din första turnering! Bekanta dig med de andra nördarna, ät frukost på plats, det ingår i anmälningsavgiften och är alltså gratis för debutanter. Är ni några stycken debutanter på turneringen kommer det säkert att vara en liten genomgång för er av en erfaren spelare. Är jag med på turneringen är det förmodligen jag som gör den presentationen. Är du den enda debutanten (en sorgligt vanlig företeelse nuförtiden) kommer din första motståndare att bli din ”fadder” som ombeds vara tolerant och vägleda dig genom första matchen.

Din första match har jag beskrivit i en tidigare blogg, så jag gör det enkelt för mig och länkar till detta.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s