Gilla mig!

Oj, den rubriken lät lite desperat. Men det är faktiskt inte jag som skapat terminologin på Facebook så jag skyller på det.

Idag har ”Banjo söker jobb!”:s officiella Facebook-sida premiär! Varför gör jag ju något så högmodigt? Jo, förklaringen är enkel: För att nå ut till alla lättare!

Nu kan vem som helst, inte bara mina vänner, hålla koll på nya inlägg och andra ändringar, och jag får ännu en möjlighet att smidigt fiska upp feedback och frågor från läsekretsen. Så gå in och tryck på Gilla, så kommer du aldrig mer att missa något inlägg från den spännande jakten efter jobb runtomkring i Skåne!

Gå till Facebook-sidan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s