Mitt hundrade inlägg

Oj, det gick fort! Efter blott tre veckors bloggande har jag presterat 100 inlägg! Dags att göra nåt som jag inte blivit färdig med på sistone, uppmärksamma några av alla de läsare som gett feedback, beröm och tips!

Först och främst ett stort tack till de 108 personer som gillar min Facebook-sida. Speciellt vill jag uppmärksamma de två som inte är mina vänner på Facebook (mer än i överförd bemärkelse), nämligen Moa Bergsten och Laila Engström!

Än en gång tack till Karin Anderberg, Anders Oscarsson, Ulrica Wiklund, Patrik Nilsson och Annelie Gredander Lado för tips om möjliga arbetsgivare. Alla öppningarna har jag inte utnyttjat, men jag är fortfarande tacksam för dem.

Tack till Maria Jacky som lovat bort sin sambo Per-Eriks tjänster i jakten efter en passande bil. Och styrka till er båda efter den omtumlande ankomsten till Italien!

Tack till alla som delat min blogg med sina vänner. Julia Jacobsson, Maria Jacky igen, Andreas Ohlsson, Leif Jansson, Karin Anderberg, min bror Nils, Mattias Alin och flera till som jag inte kommer på nu och därför förolämpar å det grövsta.

Tack till alla som gratulerade mig på min födelsedag med uppmuntran och glada tillrop. Varje ord värmer!

Och speciellt tack till min medarbetare Apan som går till ytterligheter för att göra illustrationerna i bloggen till något extra. Samt naturligtvis till min älskling, lyckliggörare och musa Emily!

Som jag skrev på Facebook-sidan i morse är den här bloggen bland det roligaste jag någonsin sysslat med. Det är nästan så jag hoppas på att få fortsätta länge och söka jobb! Men samtidigt är det viktigt för mig att hela tiden nå nya läsare, annars blir det statiskt. Jag lägger upp sajten i länkkataloger för glatta livet, men ser ändå hur antalet läsare stadigt går neråt. Jag misstänker att det har att göra med Facebooks nya urval av s k topphändelser istället för den tidigare kronologiska ordningen av händelser på förstasidan. Ett inlägg på min Facebook-sida som inte får några gilla-markeringar försvinner i mängden, och jag är inte beredd att börja betala Facebook pengar för att marknadsföra min blogg som sponsrad länk. Då terroriserar jag hellre er, mina läsare med uppmaningen:

  • Om ni tycker ett inlägg är bra, roligt och/eller välskrivet, gilla det!
  • Om ni tycker ett inlägg är mycket bra, roligt och/eller välskrivet, dela det!
  • Om ni tycker hela bloggen är bra, rolig och/eller välskriven, gilla och följ min Facebook-sida!
  • Om ni tror andra tycker bloggen är bra, rolig och/eller välskriven, bjud in dessa att gilla och följa min Facebook-sida!

Då hoppas jag att mina inlägg stiger upp som topphändelser, fler börjar läsa, gilla, dela och sprida och så är det hela igång. Och vem vet, bloggen kanske blir mitt jobb? Då har ni mig här i datorn för evigt. Konstigare saker har hänt.

Läs mig! Sprid mig! Behöv mig!

Nog tiggt och tjatat nu. Nja, nästan nog i alla fall, för här kommer än en gång mitt CV!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s