I elfte timmen

Aktivitetsrapporten för mars inlämnad till Arbetsförmedlingen. Jag hade till 14 april på mig, så jag är bara nästan sen. Av olika anledningar är det inte viktigt för mig att lämna in rapporten varje månad än, men jag behöver få in en disciplin. Jag måste medge att jag har svårt för meningslösheter, men jag ser det så att om jag sköter mig med rapporteringen så får kanske någon tjänsteman på arbetsförmedlingen tid över för att verkligen förmedla ett jobb istället för att påminna mig.

Det gäller att vara så välsmord det bara går när en är kugge i ett ofantligt maskineri. Alla bör bidra med vad de kan.

Jag nämnde den här bloggen som en aktivitet. Jag kan ju alltid hoppas att det renderar lite uppmärksamhet och glädje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s