När som helst nu

018Botaniska trädgården i Lund var översållad av prakt. Narcisserna flödade och körsbärsträden stod i blom. Magnolior doftade och rhododendronen var i princip överblommad redan. Emily stannade plötsligt till och såg fundersam ut.

”Hade du tänkt blogga under förlossningen?”

025033

Och jag lovade dyrt, heligt och ärligt att det tänkte jag absolut inte göra. Så nu vet ni det, allihopa. Om det är så att jag inte bloggat på låt oss säga en timme, så kan det bero på att vi är på BB. Därför är det bäst att ni går in på bloggen minst en gång i timmen fr o m nu för att säkert vara uppdaterade på utvecklingen. Minst en gång i timmen, alltså! Då var det bestämt? Utmärkt!

040

I morgon blir det en späckad bloggdag, med utförlig rapport från kvällens andra och avslutande profylax, dagens vän och dito-repris och därtill tänkte jag redogöra för hur jag känner inför möjligheten att jobba som säljare, något som är väldigt vanligt förekommande i platsannonserna just nu. Och så kanske det blir något spontant överraskningsinlägg också.

Om jag inte är och blir pappa förstås. Man kan aldrig veta….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s