Dagens vän 19/4: Peter Wuyts

This text will follow in english.

Peter var ingen nära bekant på jobbet. Jag tror inte vi pratade om något annat än jobb de få gångerna vi hade en konversation. När vi hade det så rörde det sig oftast om att låna saker från lagret. Jag minns Peter som en tyst, stor, trygg och kunnig supporttekniker. Och jag minns att han ritade.

När han la till mig på Facebook en dag 2010 blev jag smickrad, som jag alltid blir när någon vill kännas vid mig. Kände vi varandra? tänkte jag sedan. Nej, det gjorde vi ju inte, men jag har som policy att acceptera alla vänförfrågningar jag får från folk som jag träffat. Sedan dess har jag lärt mig att Peter var och är mer än bara en supporttekniker, såklart. Han är en konstnär! Om det är han som ritat de fantastiska porträtten han postar på sin tidslinje, vilket jag tar för givet, så är han dessutom en riktigt talangfull sådan. Undrar om han ställer ut?

Peter är också den första av mina gamla TechTeam-kollegor i denna genomgång som visar sig fortfarande jobba för företaget, eller han kanske bara är seg med att uppdatera sin Facebook-sida? Vem är inte det, handen på hjärtat?

Kram på dig, Peter!

 

Peter was no close acquaintance of mine at work. I don’t think we discussed anything but work the few times we had a conversation. When we had one it was almost always about borrowing items from the storage room. I remember Peter as a silent, big, secure and competent support technician. And I remember vaguely that he drawed.

When he added me at Facebook in 2010 I was flattered, as I always gets when someone gives me his or her attention. Did we know each other? was my second thought. No, we didn’t, but my policy is to add everyone who adds me and I have met. Since then I’ve come to know Peter as not just a support technician.

The man is a true artist! If he has drawn the fantastic portraits he posts on his timeline, which I take for granted, he is very skilled and should have his own exhibitions.

Peter is also the first one of my old TechTeam colleagues in this Friend project who still works at the same company, even though it partly changed its name. Or maybe he’s just a little slow on updating his Facebook About page? Aren’t we all, come to think of it?

Hugs, Peter! Keep the art coming!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s