När morskan är borta dansar farsan på borden

Vi var på dubbla barnmorskebesök idag och vid ett av dem togs ett CTG där vi lämnades ensamma i rummet i 20 minuter. När jag såg mig om i rummet hittade jag en gammal sing-a-long-bandspelare och bestämde mig för att dra en låt.

En sån här önskade jag mig som liten!

En sån här önskade jag mig som liten!

På Öckerö loge hörs techno och dunk...

På Öckerö loge hörs techno och dunk…

Emily mumlade något om transponder och undrade sedan vad det var för konstig bebis som var logga till Philips CTG-remmar. Dessa hade spänts över hennes mage. Jag betraktade bebisen i fråga och kunde inte riktigt se problemet, det var en väldigt gullig bild, lite lik Apan faktiskt….

010

Men det här var ju vad Emily såg från sitt håll:

010 (2)

Och till slut, är det verkligen förenat med god ton och giltigt säkerhetstänk att spänna fast höggravida kvinnor vid apparater med varningstexter som dessa?

011

2 reaktioner på ”När morskan är borta dansar farsan på borden

  1. Emily skriver:

    Och andtändbara gaser som ju faktiskt kan emanera från höggravida kvinnor ibland! Även om jag inte varit med om det själv naturligtvis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s