Vaggert!

Titta vilken fantastisk pjäs Emilys föräldrar, åtföljda av Åsa-Nisses kusin Gabriel, kom upp till oss med vid lunch! En riktig släktklenod byggd av Emilys morfar i hans snickarbod och anletes svett. I bottenplattan står alla som sovit i den sedan den byggdes, och snart kommer Åsa-Nisses namn att sälla sig till den listan.

002

Apan anser att vi också ska skriva in hens namn, men mig veterligen sov hen inte under poserandet. Kusin Gabriel var också sugen på att prova, men eftersom han är 10 år och nästan lika stor som sin farmor så var vi inte beredda för ett så vådligt hållbarhetstest.

En reaktion på ”Vaggert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s