Den 29:e igen!

Idag är det en hel månad sedan Signe berikade vår värld!

Hurra hurra hurra för mig!

Hurra hurra hurra för mig!

Hon har aldrig varit äldre, livligare eller sötare än idag och prognosen är att hon i morgon kommer knäcka sina pers i dessa tre discipliner igen. Men det är ju ingen tävling.

Jag har också uppfyllt en plikt som jag blev emfatiskt uppmärksammad på i samband med att jag annonserade havandeskapet i vintras. Min trogna läsare Jenny poängterade då att mamman efter förlossningen ska ha en PRESENT, gärna ett smycke eller en travhäst. Eftersom det finns många fina butiker i mina kvarter, för längre orkar eller kan jag inte förflytta mig, men just travhäststallet saknas i gatubilden, så fick det bli det här. Jag hoppas det är till Jennys belåtenhet, mamma blev i alla fall mycket glad.

IMG_3428

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s