The soundtrack of our birth

Just nu är det mycket bebis som rör sig, inte bara i Emilys mage, utan även i båda våra huvuden. Har vi skaffat allt? Är bb-väskan packad? Är vi redo?

En sak som vi fått reda på av samtliga barnmorskor vi träffat är att det är viktigt att spela rätt musik under förlossningen. Modern och mannen får välja denna själv och det är en hel del att tänka på.

  1. Det ska vara något som båda gillar.
  2. Det ska vara något avslappnande.
  3. Det ska vara något populärt så att barnmorskorna inte håller sig undan i protest.

Hade jag fått bestämma, vilket jag till viss del får, så hade det blivit schlager för hela slanten, men Emily påminde mig om att det är hon som kommer ha övermänskliga krafter vid tillfället och hålla i min bräckliga hand, så det får minsann vara lite mer variation.

Så därför vänder jag mig nu till er läsare! Vad tycker ni är bra förlossningsmusik? Förslag och anekdoter mottages tacksamt!

 

En reaktion på ”The soundtrack of our birth

  1. Emily skriver:

    Har jag verkligen sagt det? Ja, det kan jag mkt väl ha gjort. Minnet är inte vad jag hoppas att det har varit, these days. En låt som ska vara med är i alla fall Isn’t she lovely av Stevie Wonder. Lyssnar nu och bölar. Hoppas Åsa-Nisse tar det på rätt sätt. Happy Birthday också, även om den egentligen handlar om Martin Luther King. spotify:track:4g1qESHyB7MUSBa9Ap5H6Y och spotify:track:1OGuZylEdtGDi5vZlCr22m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s